Популярна українська блогерка і володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні і відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад близько 80 тисяч осіб.

Анастасія Покрещук показала, як виглядає її тіло після чергової ліпосакції. Дівчина зняла з себе практично весь одяг, залишивши лише білизну, щоб показати свої оновлені форми. Все тіло блогерки набрякло і покрилося моторошними синцями, але за її словами, зовсім скоро неприємні наслідки пройдуть і вона буде красунею.

Скріншот з Instagram, Настя Покрещук
Скріншот з Instagram, Настя Покрещук

Дівчина покрасувалася на камеру, показавши себе з усіх боків, не забувши про округлу п'яту точку, над якою теж постаралися хірурги. На відео звучать вже звичні для її аудиторії брудні мати.

"Бачиш, це ще набряк! А ще більше буде дірка між ніг, а її не було, бл*ть. У мене ніжки терлися один об одного. А це моя красива дупа, під нею теж трохи прибрали", - сказала блогерка в кадрі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Не всі оцінили "нове" тіло Покрещук. Деякі заявили, що це виглядає неприродно і що у блогерки багато комплексів.

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Коментарі - instagram.com/justqueen88/
Коментарі - instagram.com/justqueen88/

Нагадаємо, блогерка Покрещук взяла приклад з Лукашенка і заговорила про напад на Білорусь: "Зніму ці штанці і покажу..."

Як повідомляв Знай.uа, блогерка Настя Покрещук вдяглася в патріотичне вбрання, начепивши на голову величезний герб: "Малефісента по-українськи"

Також портал Знай.uа писав, що королева пластики Анастасія Покрещук про депресію після розлучення, як швидко з нею впоратися: "Сходжу і свічку поставлю"