Катерина Осадча - популярна українська журналістка і телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила визнання не тільки телеглядачів, а й фанатів в соцмережі Instragram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Телеведуча розмістила дві зворушливі фотографії зі своїм батьком з нагоди його дня народження. У кадрі вони мило обіймаються і щасливо посміхаються на камеру, насолоджуючись сімейним моментом.

Скріншот з Instagram, Катя Осадча
Скріншот з Instagram, Катя Осадча

У підписі до знімків Катерина Осадча залишила рідній людині кілька побажань і згадала, як в лютому місяці, коли почалася повномасштабна війна, вона тікала з дітьми на Західну Україну, в пошуку безпечного місця.

Тоді вони прощалися і не були впевнені, чи побачаться знову. Батько телеведучої пережив весь жах російського вторгнення біля Василькова, разом з котом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Нескореність духу, захист свого і впевненість, що ти на своїй землі і немає тут місця "русскому миру". Тато, ти мій приклад в усьому, люблю тебе! З Днем народження! Перемога скоро і вороги нам більше не будуть псувати наше життя", - написала Осадча.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зізнався, як пройшли його 100 днів війни - зі сльозами і без згадки Каті Осадчої: "Відомо щось?"

Як повідомляв Знай.uа, ведуча "Світського життя" Катя Осадча про сльози, біль і відчуття несправедливості, що наповнюють серце: "Їх привласнили орки..."

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Осадча знайшла, що сказати путіну і без Юрія Горбунова через загрозу Сумській області: "Заїб*в"