Жителі росії дуже часто люблять хвалитися своїми досягненнями, але, як показала практика багатьох років, вони вміють тільки знищувати і красти.

Це стосується і творчості, адже було вже багато випадків того, як на "істинно російські пісні" знаходили їх українські аналоги, які були створені задовго до росіян.

Але зараз жителі "запорєберіка" перейшли всі грані і стали просто невміло перекладати сучасні українські пісні на російську мову. Очевидно, для того, щоб через 10-15-20 років назвати їх "істинно російськими".

Рекордсменом в цьому є колишня солістка гурту "Ленінград", яка підсіла на репертуар Кузьми Скрябіна і переспівала багато популярних його пісень. Українці встигли знайти цю ганьбу і висловити свою думку.

Ось вона виконує легендарну пісню "Спи собі сама".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Автор назвав це "актом знущання над українською піснею"

Наступною піснею стала "Шампанські очі", яку в московитській обробці не відрізнити від їх же гнилої попси.

Черговим знущанням від росіян став переспів пісні "Люди, як кораблі".

Українці вже стали звертатися до Володимира Зеленського, щоб він "зупинив це бл*дство".

А як вам інтерпретація пісні Скрябіна "Мам"? Оцініть, як жахливо це звучить в їх невмілому перекладі.

Але до серця росіян припала не тільки творчість Скрябіна. Встигли вони поглумитися і над піснями "Океан Ельзи".

Як от наприклад відомий хіт "Обійми", який зараз встиг стати таким собі символом незломленості українського народу.

"Коли думали, що гірше ніж "вєткі калін"і "спісі бєз сома" нічого не буде, але тут новий вкрадений хіт від русні",- обурена авторка відео.

А ось пісню Христини Соловій "Тримай" взагалі неможливо слухати в їх виконанні, тому що кров з вух піде не тільки через текст, але і через сам спів.

А загальний збір всіх "згвалтувань" від росіян можна побачити у відео нижче. Там же буде і пісня через яку українці почали "рити" - "Не твоя війна".

На жаль, у росіян вийшло тільки "вєт кікалін пакланіліся" і "камуми маліліся" у виконанні якоїсь Ольги Бурло.

Хочемо зазначити, що чомусь росіяни обирають саме тих виконавців, які їх щиро на дух не переносять. Кузьма взагалі все життя називав їх і путіна хворими людьми в своїх "Коломийках".

Нагадаємо, що Кузьма Скрябін перед смертю зізнався, хто винен у здачі Криму - Тимошенко, Турчинов і Яценюк говорять одне і те ж.

Раніше ми повідомляли, що Святослав Вакарчук відвідав у лікарні постраждалих від війни дітей.

Також стало відомо, що Христина Соловій ніжно звернулася до українських воїнів у День морської піхоти.