Популярна українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зовсім недавно розійшлася з артистом Володимиром Дантесом, любить радувати шанувальників новими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надя Дорофєєва привітала з днем народження свого друга, українського блогера Антона Мурафу, який знімає сміховинні пранки та інший розважальний контент. З нагоди свята артистка у своїх Insta Stories зробила репост давньої публікації 2021 року.

"Обожнюю. З днем народження", - написала Дорофєєва.

Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва
Скріншот з Insta Stories, Надя Дорофєєва

На відеоролику Мурафа ловить різні предмети прямо перед обличчям Дорофєєвої, завдання якої не здригнутися і дивитися в камеру. Це був так званий "тест на довіру". Хоч вона і не зовсім впоралася, але кадри вийшли кумедними. Після парочка помінялася місцями. З рук Наді вислизнула ковбаса і потрапила в Антона, але він зовсім не образився.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Останнім предметом був букет квітів, який блогер після подарував співачці.

"@nadyadorofeeva вибач за все💕", - зворушливо написав Мурафа.

Нагадаємо, Володимир Дантес "сховав" Дашу Кацуріну і відкрив таємницю про розставання з Надею Дорофєєвою: "Ми не згуртовувалися"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва і Артем Пивоваров не просто зійшлися разом: "Це більше, ніж..."

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."