Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я - Тереза Балашова) славиться своїми яскравими образами і зовнішністю кароокої барбі. Крім творчої діяльності артистка також активно розвиває свій аккаунт в Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації для шанувальників, число яких вже перевищило 300 тисяч.

Солоха розмістила кілька фото і відео зі свого недавнього благодійного концерту, на якому також були присутні її колеги Анна Добриднєва і Позитив. Співачка вирушила до українців, щоб морально підтримати їх своєю творчістю в такий непростий час.

"Коли співала - забувала про все… Поверталася надія, посмішка та віра в те, що все скінчиться … І я дуже хотіла лікувати своїм співом засмучені душі людей, які постраждали під час війни", - написала Солоха.

У підписі до публікації артистка розговорилася і зізналася, що на початку війни відчувала неймовірний стрес і пережила зраду близьких людей, які показали своє справжнє обличчя.

"Коли почалася війна я, як і всі перебувала у страшенному стресі 😢… Я побачила і зраду "друзів", "колег", "кумів"… Зраду тих тварин, які харчувалися з твоєї долоні до війни і які показали своє справжнє обличчя під час війни. Та зараз не про це", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Крім того, дівчина заявила, що дехто сказав, що її пісні настільки веселі, що не підходять для благодійних виступів. Але артистка думає інакше - втомлені від негативу і страждань люди дуже потребують того, щоб відволіктися, а її треки якраз здатні допомогти їм у цьому.

Нагадаємо, Анатоліч спробував "виправдати" куму Лободу за мовчання про війну і закликав українців припинити її хейтити: "Під загрозою була її свобода"

Як повідомляв Знай.uа, Маша Єфросиніна залишилася без роботи на 8 місяці вагітності: "Навіть ніхто не подзвонив, я пішла..."

Також портал Знай.uа писав, що Олену Філонову довели до дикої істерики - не стримала гірких сліз і матів: "Вже не можу, ну його на*уй це все"