Часто багато жінок стикаються з питанням про те, як поєднувати успішну кар'єру і особисте життя. Все це навіяно докорами в тому, що жінка повинна бути берегинею вогнища, а чоловік - добувачем.

Але сьогоднішні реалії вимагають сучасних рішень і любляча мама цілком може бути успішною бізнесвумен. Це питання підняли і Маша Єфросиніна з Олею Поляковою у випуску "Взрослые девочки".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

"Я думаю, що поєднання без шкоди для одного або другого не існує",- переконана Полякова і Маша її в цьому підтримує.

Оля в принципі вважає, що ідеальних матерів не існує. Адже навіть якщо мама обціловує своє чадо, водить на всі секції, то вона ростить непристосовану до життя дитину.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Поєднання можливе, але ви повинні бути готові до збитку, жертовності... Але, по скільки ми з Машею трудоголіки, ми не можемо похвалитися тим, що приділяємо багато часу дітям. Але, що таке ідеальне материнство і чи повинні ми своїм дітям все те, що диктує нам соціум - не знаю. Для мене самореалізація - це незалежність і від дітей теж",- уклала Полякова.

Маша Єфросиніна згадала, як народила другу дитину (сина Сашу) і вирішила піти в декрет, посидіти вдома. Через 2 місяці такого сидіння до неї підійшла 10-річна донька Нана і сказала:

ти довго це будеш? Я хочу знову бачити тебе щасливою, щоб ти посміхалася"

Нагадаємо, що Оля Полякова була нікому не потрібна 15 років, поки не вистрілили "Шльопки", секрет розкрито.

Раніше ми повідомляли, що донька Олі Полякової Маша показала головну мрію під час війни.

Також стало відомо, що Оля Полякова розповіла, як незнайомка кинулася в її обійми і змусила ридати в три струмка.