Учасник "Холостячки" Андрій Рибак хоч і не завоював серце головної героїні Ксенії Мішиної, але зміг зацікавити велику кількість шанувальників. Зараз чоловік активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за ним стежить понад 200 тисяч людей.

Андрій Рибак відреагував на новину про прем'єру пісні білоруського виконавця Макса Коржа, який написав про війну в Україні. Судячи з усього, чоловікові не сподобалося, що артист згадав у тексті дружбу між українцями і росіянами, яку нібито зруйнувала влада.

Рибак саркастично запропонував Коржу зняти кліп з даними посилом про "дружбу народів", якої вже давно не існує.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак
Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак

Після він опублікував в Insta Stories афішу концертів артиста, який незважаючи на пісню на підтримку України, планував виступити для росіян.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак
Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак

Один з підписників написав Рибаку про те, що він не правий і Макс Корж цією піснею може вплинути на безліч молодих хлопців з росії та білорусії. Але, чоловік залишився при своїй думці і навіть послав виконавця на три веселі літери.

"Та пішов він на*уй! "Братські народи, розпалюють ненависть між братами, які виросли в одному дворі". Йдуть вони всі на*уй зі своїм двором", - категорично заявив Рибак.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак
Скріншот з Insta Stories, Андрій Рибак

Нагадаємо, учасник "Холостячки" Рибак показав, як росіянка нахабно спробувала вкрасти шматочок української культури: "Добре, що Кузьма цього не чує, ганьба"

Як повідомляв Знай.uа, відкинутий Мішиною Олексій Тригубенко відволікся на іншу "холостячку" під час війни: "Гарячий період"

Також портал Знай.uа писав, що українці влаштували Олександру Еллерту "прочуханку" за використання російської мови: "Не розумію ні слова"