Надя Дорофєєва - відома українська виконавиця, яка ще в березні, на першому місяці війни проти рашистів, разом з Володимиром Дантесом повідомили про розлучення.

Їх відносини закінчилися через більш ніж 7 років спільного життя. Зараз виконавиця продовжує радувати шанувальників музичними новинками (нещодавно вийшов сингл з Артемом Пивоваровим). А ось Володимир Дантес, мабуть, не забуває про Наді Дорофєєвої.

Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube
Надя Дорофєєва, скріншот: Youtube

Тоді, в найближчі кілька днів після розлучення, в мережі швидко набирав популярність знімок, на якому зображена Дорофєєва з відомим ресторатором Києва Мішею Кацуріним в Барселона. Буквально відразу ж він теж повідомив, що у них з Дашею відносини добігають кінця. І тепер дівчина в Stories випадково або не випадково, але відобразила руку Володимира Дантеса.

Інші відео підказують, що вони разом могли або готувати печиво, або ж садити квіти. Але фанати задумалися над тим, що ж означає цей жест - простий хайп або обмін партнерами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Даша Кацуріна, скріншот: Instagram Stories
Даша Кацуріна, скріншот: Instagram Stories

Також підозрілим вони вважають, що Даша в якийсь момент сфотографувалася в дзеркалі, будучи в кофті Дантеса. Бути може чутки є правдою, але про це не можна здогадуватися на 100% без будь-якого підтвердження з боку Володимира або Дорофєєвої.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Даша Кацурина, фото: Instagram
Даша Кацурина, фото: Instagram

Нагадаємо, Володимир Дантес показав, що допомагає йому розслабитися після розставання з Надею Дорофєєвою: "Чистий кайф"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва викликала дикий ажіотаж серед українців своїми стрункими ніжками: "Вова б оцінив"

Знай.ua писав, Володимир Дантес розповів про невеликий конфуз, що стався з ним на публіці: "Описав"