Легендарна танцівниця Катерина Кухар відома прихильністю до вишуканого вбрання, чарівних поз та глибоких та змістовних постів. З минулого життя залишилися спогади та інформативна складова блогу — про решту наразі приходиться забувати.

Допомагаючи українцям, Катерина Кухар, як публічна особа часто розміщує в Instagram інформацію про те, як влаштувати своє життя за кордоном, якщо повертатися в Україну ще не велить серце.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

Цього разу Катерина проілюструвала важливу інформацію фото у французькому стилі. Зірка наділа прозорі спідниці, та косинкою зав'язала волосся. Ніжка, яку спокусливо виставила Катя, одразу видає в дівчині танцівницю.

Катерина зазначила, що це фото з минулого життя, тобто в довоєнний період.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

"Поговорили з нашими знайомими, що отримували статус захисту у Франції. І наразі маємо дві історії. Які ми співставили між собою. Маємо дві локації: сусіднє місто поруч з Монако і Париж. ⠀
Із важливого це те, що не всі французи говорять англійською, вони щиро хочуть допомогти, але повною мірою заважає мовний бар’єр", - розповіла зірка про прихисток у Франції..

Також вона повідомила, що на перших порах можуть допомогти чати такі, як "Українці у Франції. Ідеї без кордонів" у Facebook.

Катерина Кухар. Фото: Instagram
Катерина Кухар. Фото: Instagram

"Пишете на головну ваш запит і протягом години вам прилетить в коментарях відповідь, щодо ночівлі, центрів оформлення документів і.т.д. Також, там багато корисної інформації".

Нагадаємо, раніше ми писали, що зірка "Крути 1918" Піскунов влаштував камінг-аут просто посеред війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Бєдняков після чергового обстрілу Києва не стримав емоцій і побажав росіянами такого ж "порятунку".

Також "Знай.ua" писав, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розповіла, чому перемога обов'язково буде за Україною