Дружина відомого музичного продюсера Юрія Нікітіна з початку військових дій намагається всіляко підтримувати український народ, ділячись цінними порадами і сповіщаючи про важливі події. Ольга Горбачова має немаленьку аудиторію в соцмережі Instagram, на її аккаунт підписано понад 220 тисяч осіб.

Ольга Горбачова розповіла історію про те, що зробила ненависть з жінкою, яка втратила все в окупованому Маріуполі. За інформацією, зараз біженка тимчасово проживає в Кривому Розі і саме там стався кричущий інцидент - вона включила в чужій квартирі газ і пішла, в надії, щоб і у інших так "бахнуло". Мовляв, занадто спокійно вони живуть у воєнний час.

Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова
Скріншот з Instagram, Ольга Горбачова

Дружина продюсера зазначила, що кожен має право на ненависть, тільки ось це почуття в першу чергу зруйнує саму людину, що його відчуває.

Вона також заявила, що не варто піддаватися впливу "сатани" через те, що він створив таке зло в особі російської армії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Нам всім болить за всіх, кому зараз боляче. Але люди, не руйнуйте життя далі, не віддавайтесь сатані через те, що він явив таке нечуване зло і біду. Звертайтесь по домогу! Пережити такий біль самому неможливо", - написала Горбачова.

Нагадаємо, дружина Юрія Нікітіна вирішила зробити подарунок українцям, які залишилися в окупованому Бердянську: "Хочеться підтримати"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Нікітіна Ольга Горбачова закликала українців віддатися таїнству, відомому кожному: "Лікують душу і мають силу"

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом ледь не отримала банкою в обличчя від Мурафи: "Прости за все"