Популярна українська співачка і блогерка Анна Трінчер, яка знайома аудиторії завдяки ролі в серіалі "Школа", регулярно розміщує нові публікації для армії шанувальників і дуже активно розвиває свій аккаунт в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 1,8 мільйона осіб.

Анна Трінчер написала відвертий пост про те, що її емоційний стан під час війни сильно похитнувся. Дівчина зізналася, що її постійно відвідує почуття тривоги, хоча в дитинстві вона була безстрашною дитиною. Зараз же при найменшій стресовій ситуації вона біжить куди подалі.

Скріншот з Instagram, Анна Трінчер
Скріншот з Instagram, Анна Трінчер

"Крім того, що я всюди бачу небезпеку, я шугаюсь кожного гучного звуку, стуку. Якщо я десь чую вибух, чи на вулиці грім, це просто канава:( мій стан доходить до майже панічної атаки", - додала Трінчер.

З панічними атаками блогерка абияк навчилася справлятися, тому вони трапляються не так часто, як раніше, і зараз тільки через сильний переляк. Також Трінчер підкреслила, що у неї постійні емоційні гойдалки. Але навіть незважаючи на описані наслідки війни, вона вдячна кожному новому дню і ні в якому разі не скаржиться шанувальникам.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Живеш в своїй країні, в стані війни вже більше 3 місяців… повірити в це досі важко💔 але треба якось жити далі, хочеться ставити цілі, мріяти, розвивати свою кар’єру, писати пісні, виступати на благодійних концертах", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, співачка Анна Трінчер розповіла, що її так сильно нервує: "Пам'ятаю той жах"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер далеко від рідної України знайшла розраду у своєму маленькому шанувальнику: "Так хочу додому"

Також портал Знай.uа писав, що Анна Трінчер поскаржилася на зайву вагу після слів бабусі про те, що вона "вгодована": "Погладшала, м'яко кажучи"