Відомий український ресторатор і телеведучий Даніель Салем зважився чи не на найважливіший крок у своєму житті. Він заявив, що готовий усиновити або удочерити дитину після війни. Такими планами він поділився в ефірі"Вечір з Україною".

Даніель Салем заявив, що остаточно прийняв рішення удочерити або усиновити дитину, яка залишилася без батьків через війну. Він зазначив, що такий крок дозволить йому рухатися далі і подарувати надію якомусь маленькому українцю чи українці.

Даніель Салем. Фото: скрін youtube
Даніель Салем. Фото: скрін youtube

"Я вважаю, що ми українці - дуже велика нація. На нас зараз поклалася величезна відповідальність не підставити нашу країну, не підставити наших батьків, не підставити наші міста, продовжувати вчитися, споруджувати себе до вищого, щоб нами пишалися. Щоб ті хто, поїхали, наші сестри, дружини, мами, бабусі, щоб вони могли дивитися на нас і сказати, які ми молодці. Що ми пишаємося, що ми українці. І одне з таких рішень, яке мене піднесе зсередини і дасть мені мотивацію рухатися далі Це я вирішив, що я хочу саме удочерити одну з дівчаток, яка втратила батьків", - поділився Даніель Салем і додав, що може це буде і хлопчик.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Телеведучий додав, що під час війни не можна усиновити дитину, тому зробить це відразу після закінчення бойових дій і скасування воєнного стану.

Раніше Знай писав, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, як опинилася в 18 років в занюханому готелі Іспанії: "Жінка була аферистка".

Також ми писали, Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову.

Крім того, ми повідомляли, Вова Остапчук не зміг особисто привітав доньку з 9-річчям через колишню дружину: "Вибач, мама не дозволяє".