Відома українська виконавиця Наталія Могилевська зізналася, що за час війни подолала величезний шлях заради підтримки і допомоги українцям. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Наталія Могилевська одна з тих артистів, які з перших днів війни займають активну позицію і активно підтримують українців. Зірка провідувала українців, що ховаються в метро, поранених в госпіталях і переселенців.

Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube
Наталія Могилевська. Фото: скрін youtube

Так, знаменитість зізналася, що за час війни подолала чималий шлях, підтримуючи і допомагаючи людям. Могилевська додала, що об'їздивши пів країни і почувши багато історій простих українців, зрозуміла одне - агресору в цій війні не перемогти. Вона закликала всіх, хто може, продовжувати захищати країну на всіх фронтах.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Проїхавши сотні кілометрів по Україні, пропустивши через себе сотні історій українців, Я розумію, що ми обов'язково переможемо! З нами сила, любов і правда. Продовжуємо захищати Україну на всіх фронтах. Тримаємося!",- розповіла Наталія Могилевська.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дмитро Комаров з "Світ навиворіт" прийняв сюрприз від Вакарчука, але Пікалову з Кварталу 95" потрібніше": "Відсуваючи ворога".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".