Відомий український письменник і лідер групи "Жадан і Собаки" Сергій Жадан показав легендарного українського танкіста, який разом з товаришами громить російських окупантів на передовій. Знімком він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан активно допомагає бійцям ЗСУ і цього разу посилив команду, Що працює на передовій. Серед бійців є справжня легенда-Герой України танкіст Євген Межевікін. Він разом з іншими бійцями робить все, щоб у російських окупантів відпало всяке бажання знаходиться в Україні.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Легендарний танкіст, Герой України Євген Межевікін, попросив оплатити ремонт цієї машини. Що ми і зробили. Нехай їздить швидко і не ламається", - розповів музикант.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Також Сергій Жадан захопився українцями, які об'єдналися в єдине ціле і надають колосальну підтримку бійцям ЗСУ.

"Зловив себе на думці, скільки зараз все суспільство вкладає в Збройні сили. Як давно в українських сім'ях вкладали у виховання дітей: щоб росли здорові, розумні і незалежні. Дійсно-народна армія", - поділився Сергій Жадан.

Раніше портал Знай повідомляв, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Також наш портал інформував, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".

Крім того, наш портал повідомляв, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, як опинилася в 18 років в занюханому готелі Іспанії: "Жінка була аферистка".