Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво розповів про роботу над документальним фільмом про війну в Україні. Щоб показати світу правду, він навіть ризикнув життям, відправившись до Харкова, де не вщухають обстріли. Про це кулінар розповів на своїй сторінці в instagram.

Ектор Хіменес-Браво поділився, що на початку травня почав працювати над документальним фільмом про те, що відбувається в Україні. Він побував не лише на Київщині, а й вирушив до Харкова, де обстріли не вщухають досі.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

На початку травня я разом з режисером з Британії Тоні почали знімати документальний серіал про війну в Україні. Наша поїздка не обмежилася по Київській області, і ми поїхали до Харкова",- розповів шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво зізнався, що було емоційно дуже важко бачити те, що зробили російські окупанти. Також він зізнався, що трохи побоювався, адже в будь-який момент їх могли обстріляти.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Кожен день ми дивилися на руїни, які створили рашисти, розмовляли з людьми, очі яких були сповнені болю. Кожен розповідав свою хворобливу історію, а нам потрібно було триматися емоційно, щоб не впасти в депресію. Все це робиться зі страхом, що в будь-який момент може потрапити бомба", - поділився Ектор.

Раніше Знай писав, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".

Також наш портал повідомляв, Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову.

Крім того, наш портал писав, Вова Остапчук не зміг особисто привітав доньку з 9-річчям через колишню дружину: "Вибач, мама не дозволяє".