У зв'язку з триваючою війною український співак Володимир Дантес на якийсь час забув про музику і з головою поринув у волонтерство. Завдяки його внеску вдалося допомогти багатьох нужденним. Про це розповіли на сторінці kharkovu.mir в соцмережі instagram.

Володимир Дантес, як і багато українців у цей непростий період, активно допомагає країні. Свої заслуги він не оголошує перед шанувальниками, але як виявилося, робить він чимало добра, допомагаючи нужденним.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Так, один з харківських пабліків написав подяку музиканту і його команді. Завдяки тому, що Володимир Дантес не стоїть осторонь вдалося допомогти багатьох жителям міста, які з дня в день живуть під обстрілами російськими окупантами.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це історія про те, що кожен українець бореться в цій війні і наближає час перемоги. Завдяки тому, що @vladimirdantes і його команда підтримують ініціативу сприяння волонтерським організаціям, нам вдалося внести чималий внесок – ми закупили продукти, приготували їжу і допомогли харків'янам. Продовжуйте робити добрі справи, щоб незабаром пісні про перемогу звучали на всю Україну", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".