Український співак Віталій Козловський зізнався, що його втомила війна і він почав втрачати інтерес до всього. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський поділився, що днями прокинувся і зрозумів, що у нього пропало всяке бажання робити щось. Артист зізнався, що відчував порожнечу і апатію через те, що відбувається в Україні.

Віталій Козловський, фото:  instagram \\ vkozlovskiy
Віталій Козловський, фото: instagram \\ vkozlovskiy

"Вчора прокинувся з почуттям порожнечі і повної апатії. Знову обстріляли Київ. Знову жахливі новини з різних куточків України. Не хотілося робити нічого", - зізнався артист.

Втім, депресія тривала недовго, оскільки артист зрозумів, що це на руку агресору - придушити населення. Він зазначив, що відразу ж взяв себе в руки і поїхав піднімати дух українським захисникам.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Але подумав про те, що орки цього і прагнуть – деморалізувати нас, залякати. І ми їм цього не дозволимо! Відразу зібрався і поїхав до наших воїнів. Коли бачу їх оптимізм і наснагу, розумію – ніхто з нас просто не має права падати духом! Будемо битися! Допомагати! Співати і танцювати!",- розповів Козловський.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також наш портал писав, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом ледь не отримала банкою в обличчя від Мурафи: "Прости за все".

Крім того, ми повідомляли, Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову.