Відома українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками" 2018 року і щаслива мама двох дітей Ілона Гвоздьова любить радувати своїх шанувальників різними публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.

Ілона Гвоздьова все ж розкрила велику інтригу про свою третю вагітність. Варто нагадати, що зовсім недавно танцівниця пообіцяла розповісти хорошу новину і запропонувала шанувальникам вгадати, яку саме. Всього було три варіанти, один з них - її вагітність.

Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова

І ось, артистка все ж вирішила розповісти правду. Як виявилося, справа в їхньому новому сімейному гніздечку, яке вони з чоловіком почали будувати за два місяці до початку війни. Гвоздьова повідомила, що вона мама двох прекрасних дітей і поки їй цього достатньо.

Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Також танцівниця зізналася, що вони довгі роки старанно працювали і нарешті здійснили свою мрію. Хоч війна і внесла корективи в їхні плани, але подружня пара все ж вирішила залишитися в Україні і продовжити будівництво будинку.

"Після початку війни ми з чоловіком були в ступорі і повному нерозумінні подальших дій. Та все ж таки вирішили, що наш будинок має бути тільки в Україні. Кращої країни для нашої сім'ї немає, особливо після того, як ми 2 місяці пожили в Італії", - зізналася дівчина.

Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова
Скріншот з Insta Stories, Ілона Гвоздьова

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова закликала українців продовжувати боротися заради дітей, загиблих через війну з росією: "Біль у серці кожної жінки"

Як повідомляв Знай.uа, легенда "Танці з зірками" Ілона Гвоздьова згадала дитячу трагедію і страх перед татом: "Не став руйнувати долю"

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова дала пораду українцям, які живуть в умовах війни: "Кожен повинен боротися"