Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який став популярним завдяки програмі "Орел і решка", є активним користувачем соцмережі Instagram. Артист має безліч шанувальників серед глядачів і підписників, число яких вже перевищило 1,8 мільйона.

Андрій Бєдняков відреагував на новий пост російського артиста Сергія Лазарєва, який є черговим шанувальником путінського режиму. Він написав про те, що українські бійці нібито обстрілюють мирне населення, школи і лікарні. А від цього страждають маленькі діти, про яких Лазарєв буде піклуватися.

Бєдняков звернувся до артиста і заявив, що особисто спілкувався з дітьми, які позбулися кінцівок і батьків через російську армію, а не ЗСУ. І всі ці маленькі українці щасливо жили, поки їх не прийшли "рятувати" 24 лютого.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков
Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков

"Приїжджай і сюди, Сергійко. "Переоціни багато хто, переосмисли". Ми тебе теж по школах і лікарнях поводимо. Пісні заспіваєш. Про весну. Діти не повинні вмирати. І якби ніхто на чужі території не заходив - ми б жили в світі", - написав Андрій.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Після телеведучий саркастично запитав, чи буде Лазарєв виступати в Донецьку, або відпочивати в Маріуполі, де російські війська не залишили жодного живого місця.

Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков
Скріншот з Insta Stories, Андрій Бедняков

Нагадаємо, зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков не буде скакати після перемоги України: "Я просто видихну і поїду в Маріуполь"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Бєдняков після чергового обстрілу Києва не стримав емоцій і побажав росіянами такого ж "порятунку": "Як ви заї*али"

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Бєдняков почав розпродавати одяг заради допомоги постраждалим українцям: "На ліки та їжу"