Відома українська співачка і акторка Світлана Тарабарова має значну аудиторію в соцмережі Instagram і регулярно розміщує свіжі пости. На рудоволосу красуню підписано понад 580 тисяч осіб.

Світлана Тарабарова презентувала шанувальникам кліп на ліричну пісню "Бо ти моя Азовсталь", яку вона записала в дуеті з маловідомим виконавцем Максом Пташником. Відео вже доступно на YouTube.

Відомо, що текст пісні був написаний у Львові. Пташник вперше наспівав її під гітару на диктофон і відправив Тарабарової. А співачка в той момент готувалася вийти на футбольне поле в Хорватії, щоб виконати гімн перед матчем збірної України.

"Азовсталь це всі ми. Це всі будинки та будівлі, які пройшли війну, але витримали удар, навіть не дивлячись на те, що їх зачепило і з'явилися шрами. Меседжі на стінах такої локації – це голос стін (історія та пам’ять людей), що незважаючи ні на що вони вистояли і все пам'ятають, головне - є надія, та вони живуть з нею", – розповів режисер і автор ідеї кліпу Антон Пожидаєв.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Судячи з позитивних коментарів, шанувальникам дуже сподобалася робота артистів. Вони заявили, що пісня звучить дуже душевно і мелодійно.

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Коментарі - instagram.com/tarabarova/
Коментарі - instagram.com/tarabarova/

Нагадаємо, Світлана Тарабарова знайшла те, що захистить від будь-яких хвороб і страхів: "Збиває з ніг"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Тарабарова зробила з Соломією Вітвицькою те, чого не могли довгий час: "Не покине ніколи"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Тарабарова показала, де змушені грати українські діти після приходу "визволителів": "Не пробачимо"