Знаменитий ведучий популярних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук зізнався в" страшному гріху", який скоїв. "Сповідатися" перед шанувальниками він вирішив в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Володимир Остапчук приділяє чимало часу соцмережам, тому на його сторінці шанувальники завжди можуть знайти щось цікаве. Ведучий ділиться не тільки фото і відео з особистого життя або роботи, а й веселить українців курйозними публікаціями.

Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube
Володимир Остапчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Володимир Остапчук в черговий раз продемонстрував своє почуття гумору і трохи повеселив українців. Телеведучий сповідався перед фанатами в"страшному гріху". Як виявилося він вийшов на прогулянку з дружиною і зовсім забув познімати нові сторіс, але швидко виправився ще й повеселив шанувальників.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Взяв на себе сьогодні страшний гріх. Ми гуляли в ботанічному саду майже годину і я не зняв жодної сторіс", - поділився Володимир Остапчук.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".