Український телеведучий Юрій Горбунов і співаки Олександр Пономарьов і Дзідзьо показали, як тримають культурний фронт, піднімаючи бойовий дух українських захисників. Ролик ведучий опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Українські артисти активно підтримують країну в цей складний період. Деякі дають благодійні концерти, збираючи кошти на допомогу ЗСУ, а інші виступають для бійців, щоб таким чином зрозуміти їх дух і трохи відвернути від служби.

Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо, фото з Instagram
Горбунов, Пономарьов і Дзідзьо, фото з Instagram

Так, Юрій Горбунов, Олександр Пономарьов, Дзідзьо та інші знаменитості вирушили на культурний фронт, щоб посилити дух українських захисників. За словами Горбунова однією дружною командою вони вже дали більше 20 концертів. Він додав, що для них велика честь виступати для людей, завдяки яким існує Україна.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Культурний фронт у дії! Ще один, вже 21 зворушливий, емоційний концерт для наших захисників та захисниць! Ще одна зустріч з героями захищають нашу землю!! І у нас, артистів, велика честь стоять перед ними на сцені!! Слава вам, герої! Слава Україні!!",- написав Юрій Горбунов.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також наш портал писав, Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом ледь не отримала банкою в обличчя від Мурафи: "Прости за все".

Крім того, ми повідомляли, Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову.