Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва похвалилася новим досягненням, яке по зубах не всім артистам. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва незважаючи на складну обстановку в рідній країні продовжує творити і радувати шанувальників. Так, нещодавно співачка представила новий трек "Думи" українською мовою, який вона заспівала в дуеті з Артемом Пивоваровим.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Композиція, яку заспівали зірки натхненна віршем видатного поета Тараса Григоровича Шевченка. Пісня вийшла дуже сучасною, зворушливою і здатною зачепити кожного.

До слова, праця Дорофєєвої і Пивоварова виправдався - всього за 4 дні кліп на їх спільний трек переглянуло більше мільйона користувачів сервісу YouTube. Це дуже хороший результат, адже пісні деяких інших виконавців можуть набагато довше збирати стільки переглядів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"Вже більше мільйона переглядів "Думи" на YouTube", - поділилася Надя Дорофєєва з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".