Арам Арзуманян - відомий український гуморист, який народився в Києві і зіграв безліч гумористичних ролей.

З 2014 року він знімається в кіно, актора можна побачити в таких проектах, як "Пацики", "Стоматолог", "Божевільна весілля", "Великі Вуйки", а також в серіалі "Слуга народу", де він виконав роль бандита. Крім того, кілька років тому Арам Арзуманян був учасником "Танці з зірками", а зараз він дав невелике інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху", в ході якого розповів про життя під час війни.

Арам Арзуманян, instagram.com/aram_dad
Арам Арзуманян, instagram.com/aram_dad

- Чим ви зараз займаєтеся саме на "культурному" фронті?

За його словами, зараз він разом з командою їздить з концертами для наших захисників, для Збройних сил. У госпіталях вони теж бували - загалом, концертів двадцять вони вже провели. Наприклад, останнім часом Арам перетинається з Олександром Пономарьовим, з Дзідзьо, зі Світланою Тарабаровою, Христиною Соловій, з Юрою Горбуновим.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Арам Арзуманян, фото: Instagram
Арам Арзуманян, фото: Instagram

"Знаєте, спочатку мені було якось незручно, я не знав, як будуть сприймати в цей час гумор. Перший жарт від мене на сцені. І коли ти дивишся в очі бійців, у них війна вже всередині. І ти розумієш, а якщо їм це не потрібно. І відразу першого жарту, коли ти чуєш сміх, а я багато сміху чув зі сцени. Я знаю, що це найщиріший глядач, який у мене був. Це настільки їм потрібно, це дуже впливає на психіку", - поділився Арам Арзуманян.

Нагадаємо, Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян: "Та пішов він на*уй"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися"

Знай.ua писав, Оля Полякова зізналася Маші Єфросиніній, як опинилася в 18 років в занюханому готелі Іспанії: "Жінка була аферистка"