Максим Галкін - один з небагатьох російських зірок шоу-бізнесу, який з самого початку повномасштабної війни проти рашистів, розпочатої їх же країною, підтримав Україну і разом з Аллою Пугачовою, дітьми - виїхав до Ізраїлю.

Чоловік висловлює свою думку максимально прямо, із застосуванням слова "війна" і детальним описом злочинів, скоєних військами рф. Наприклад, якось він розповідав на всю свою аудиторію про жахливий ракетний удар по Одесі, в ході якого загинула місячна дитина, його мама і бабуся.

Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ
Алла Пугачова і Максим Галкін в Ізраїлі, фото росЗМІ

Зараз почався його ізраїльський тур, в ході якого він відкрито насміхається над "боротьбою" росії з нерозширенням НАТО і так далі.

"Я кажу "Ні війні", мені кажуть: "Ти зрадник". Вони говорили: "Ми робимо цю спецоперацію, щоб... відсунути НАТО від кордонів з росією". Це нормально? Нравится, не нравится, НАТО расширяется. Уявляєте і Швеція збирається в Альянс. Я вже передбачаю ці антискандинавські настрої. Я бачу, як Скабєєва спалює альбом ABBA. Шведську стінку перейменують в "лазанку", сауну - в "сухопарку", шведський стіл - в "обжираловку", - заявив Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Подобається, не подобається, НАТО розширюється - це майстерна інтерпретація путінської фрази, яку він до війни сказав на адресу України.

Підсумував він тему Швеції ймовірною забороною казок Сельми Лагерлеф і Астрід Ліндгрен, з подальшим криком Соловйова на адресу Карлсона.

Нагадаємо, влаштував танці на хресті: обурені віруючі зірвали концерт Філіпа Кіркорова

Як повідомляв "Знай.ua", "Перший пішов": чоловік Алли Пугачової Максим Галкін почав збирати кошти на допомогу українським біженцям

Знай.ua писав, Алле Пугачовій загрожує небезпека через захист Максима Галкіна: "Від путіна всього можна очікувати"