Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка розлучилася з музикантом Дзідзьо (Михайло Хома) після 7 років шлюбу і зайнялася сольною кар'єрою, зараз активно розвиває свій аккаунт в Instagram, де за нею стежить близько 24 тисяч осіб, і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя.

Зараз Ярослава Притула знаходиться на курорті в Карпатах, в селищі Східниця, який славиться своїми мальовничими місцями і корисними джерелами. Дівчина регулярно розповідає про своє дозвілля та відпочинок, а цього разу вона вирішила показати, як наводить красу вранці за допомогою гліцеринової води.

Скріншот з Insta Stories, Slavia
Скріншот з Insta Stories, Slavia

Співачка з вечора заморозила трохи чудотворної води, щоб вранці протерти своє личко освіжаючим льодом. Після вона робить легкий масаж кулаком руки. За словами артистки, навіть під час війни дівчата не повинні забути про догляд і підтримувати свою красу.

"Дуже добре тонізує і освіжає. Люблю, коли щось холодне до лиця", - сказала співачка.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, вона зазначила, що зовсім скоро повернутися українські військові, як тільки виженуть всіх окупантів, тому варто готується до зустрічі вже зараз.

Нагадаємо, Slavia зізналася, чи допомагає їй колишній Дзідзьо під час війни і чому вона вважає його "поганим" сім'янином: "Він народжений для іншого"

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене"

Також портал Знай.uа писав, що колишня Дзідзьо Slavia поринула в спогади про дитинство, яке пройшло в затишному львівському дворику: "Все змінюється з часом"