Відома українська співачка Оля Цибульська розповіла про "підставу", яку здійснив її чоловік. Цим знаменитість поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська приділяє чимало часу соцмережам, тому на її сторінці шанувальники завжди можуть знайти щось цікаве. Зірці активно ділиться з фанатами фото і відео з особистого життя, а також різними думками і переживаннями. Нерідко співачки демонструє і гарне почуття гумору.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Оля Цибульська записала короткий ролик, на якому лежить з чоловіком. Вона поділилася, що чоловік "підклав свиню" і сів на дієту. Судячи з усього зірка любить смачно поїсти, адже висловила невдоволення з цього приводу, втім, як завжди, з ноткою гумору.

"Підставивши. Мій сів на дієту. А мені що тепер робити?",- поділилася знаменитість.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що обличчя чоловіка зірка, як завжди, шанувальникам не показала, оскільки він принципово не хоче бути публічним. Минулого року в мережі з'явилася інформація про те, хто ж той секретний чоловік співачки, втім, вона це не підтвердила.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".