Відома українська телеведуча, блогерка і перший beauty-ревізор Олена Філонова дуже активна в соцмережах і розміщує багато контенту для своїх шанувальників, число яких вже перевищує 1 мільйон. Крім своєї творчої діяльності, вона ще займається волонтерством і всіляко підтримує нужденних з початку військових дій.

Олена Філонова написала відвертий пост на тему того, як до неї ставляться оточуючі. За словами блогерки, багато хто просто використовують її і шукають, як би отримати хоч найменшу вигоду зі спілкування з нею.

"Я всім потрібна тільки тоді, коли я щось віддаю або з мене можна, щось взяти! Скористатися, коли вам щось треба або вигідно. Ну, реально по факту", - заявила Філонова.

Скріншот з Instagram, Олена Філонова
Скріншот з Instagram, Олена Філонова

Дівчина зізналася, що її дійсно цінують і люблять всього кілька людей, яким вона шалено вдячна за це. Іншим Філонова дала зрозуміти - вона знає, що її безсоромно обманюють і експлуатують. Вони з'являються, тільки колись хочуть щось отримати, а у важкий час її ніхто не підтримує.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А решта, знайте. Я знаю, що ви мною користуєтеся, коли Вам це вигідно. І у важкі хвилини, Вас ніколи немає. Нехай це залишиться на вашій совісті, якої мабуть немає", - написала блогерка.

Шанувальники спробували підбадьорити Філонову, а деякі заявили, що вона поводиться як підліток і занадто драматизує.

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Коментарі - instagram.com/efilonova/
Коментарі - instagram.com/efilonova/

Нагадаємо, Олену Філонову довели до дикої істерики - не стримала гірких сліз і матів: "Вже не можу, ну його на*уй це все"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Філонова знищила нервову систему і розчарувалася в людях під час війни: "Кожен думає, як би на лапу отримати"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Філонова показала ймовірного "обранця" - кокетує і годує з рук, не соромлячись глядачів: "Знайшли другу половинку"