Знаменита українська журналістка і телеведуча Катя Осадча вказала на головний талант друга Ані Лорак, Сергія Лазарєва. Що думає про співака, вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча згадала про російського співака Сергія Лазарєва, який нещодавно розчарував багатьох шанувальників своєю позицією щодо ситуації в Україні. Артист остаточно став на бік російських пропагандистів і заявив, що вважає ЗСУ нацистами.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Телеведуча заявила, що у друга Ані Лорак завжди був талант - перевзуватися на льоту. Вона згадала, як раніше він скандував, що Крим - це Україна, а тепер кардинально змінив позиції для своєї зручності. Катя Осадча закликала українців забути про існування подібних артистів.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"З Лазарєвим, згадалося, як він перевзувався на льоту, як то Крим український, а то нацисти за кожним кущем. А в цілому так. Давайте вже забудемо цей мотлох назавжди. Як би не чіпляли "далекі знайомі" і їх маразм", - написала Катя Осадча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла росія в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."