Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за її творчим життям стежить більше 310 тисяч чоловік.

Олександра Заріцька повідомила, що у неї з гуртом з'явилася можливість записати онлайн-концерт для жителів Фінляндії. Вона зізналася, що це був їх перший досвід, але по відчуттях, ніби як все вийшло. Дівчина не забула розмістила кілька вражаючих знімків і відео з запису концерту.

Скріншот з Instagram, Олександра Зарицька
Скріншот з Instagram, Олександра Зарицька

"Навіть через екран вдалося передати енергетику живої присутності. Ми будемо продовжувати робити все можливе для нашої перемоги. Вона неодмінно прийде!" - написала Заріцька.

Також співачка написала, що дуже вдячна за можливість таким чином допомагати рідній країні, розповідаючи всьому світу про жахи, в яких винна російська армія і її влада.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як відомо, Олександра, як і багато інших артистів, з початку війни активно гастролює по Європі з благодійними концертами, збираючи гроші для ЗСУ і потреб України.

Нагадаємо, KAZKA в Каннах зачарувала голосом і зібрала за вечір 1,5 млн на допомогу ЗСУ: "Іван Марчук теж підспівував"

Як повідомляв Знай.uа, окупанти рф розграбували будинок Олександри Заріцької, а солістка Kazka ледве втекла з Гостомеля: "Вкрали навіть мікрофон"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Заріцька з "KAZKA" розповіла про місце де почувається найбільш спокійно: "Перший раз з початку війни..."