Відомий український виконавець, переможець "Х-Фактора" і учасник шоу "Танці з зірками" Mеlovin (Костянтин Бочаров), який наробив чимало галасу через свій камінг-аут на фестивалі "Atlas Weekend", любить радувати віддану аудиторію яскравими публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 235 тисяч осіб.

Mеlovin опублікував відео зі свого недавнього благодійного концерту, який пройшов у Льовові. Організатори поставили майданчик для сцени прямо в торговому центрі, а слухачі зібралися навколо артиста і підспівували його пісням. Людей зібралося чимало, вони буквально оточили кумира з усіх боків. Крім того, він виконав трек "Ти", але з новим звучанням і в дуеті з гуртом "ДикоВгаѕѕ".

У підписі до публікації Бочаров зізнався, що дуже сумував за своїми шанувальниками, а також подякував їм за енергію і надану підтримку.

"Я сумував за нашими зустрічами! Дякую за шалену енергію та підтримку ❤️‍🔥 До скорої музичної зустрічі!Україна непереможна! Так було є і буде навіки!" - написав артист.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Фанати у відповідь подякували виконавцю і заявили, що його музика лікує і надихає.

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Коментарі - instagram.com/melovin_official/
Коментарі - instagram.com/melovin_official/

Нагадаємо, Mеlovin відкрив завісу на гріхи Ірини Федишин після прояву її гомофобії: "Можна нарити дуже багато"

Як повідомляв Знай.uа, Mеlovin відповів на образливі слова Ірини Федишин на адресу ЛГБТ-представників: "Ми не в московії, пані"

Також портал Знай.uа писав, що Melovin дозволив молодій корівці облизнути свої пальці, не посоромившись Соломії Вітвіцької, що стояла поруч