Дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука, Христина захопила розкішним зовнішнім виглядом в прозорому вбранні. Знімком вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Христина Остапчук активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно радує шанувальників новими сторіс, в яких показує як побутові дрібниці, що відбуваються з нею і чоловіком, так і ділиться думками і переживаннями.

Володимир і Христина Остапчук / фото: Instagram
Володимир і Христина Остапчук / фото: Instagram

Цього разу дружина знаменитого телеведучого зізналася, що вперше за багато днів вирішила "навести красу" перед відправленням на роботу. Образ вийшов настільки вдалим, що вона вирішила поділитися знімком з шанувальниками. На фото Христина Остапчук позує в напівпрозорій сукні, ідеально підкреслює її стрункі ніжки.

Скрін instagram
Скрін instagram

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Сьогодні я вперше за стільки днів зібралася на роботу красивою. Мій звичайний лук оф зе дей в під'їзді", - зазначила дружина телеведучого.

Варто відзначити, що з колишньою дружиною у Володимира Остапчука виникли проблеми. За його словами вона відвезла дітей і не дає йому з ними спілкуватися.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Бедняков поставив на місце Лазарєва, який тріпався про те, що ЗСУ нібито обстрілюють цивільних: "Приїжджай сюди, Сергійко".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал писав, Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців: "Щоб об'єднати всі сім'ї, які втратили зв'язок".