Дружина відомого українського гумориста, зірки творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрія Ткача обожнює радувати свою аудиторію свіжими публікаціями, а також ділитися подробицями їх веселого сімейного життя. За Вікторією в соцмережі Instagram стежить близько 280 тисяч осіб.

Вікторія Ткач дала відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", в якому розповіла про найнебезпечніший момент з початку війни, російську пропаганду в Болгарії, де вона зараз тимчасово проживає, а також про смерть і похорон близького друга її чоловіка.

Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram
Вікторія та Юрій Ткач, фото з Instagram

Не менш цікавим і хвилюючим питанням ведучої шоу був про поповнення в зірковій родині. У Вікторії запитали, чи планують вони з чоловіком Юрієм обзавестися ще однією дитиною. Як відомо, у подружньої пари є 7-річна донька Єлизавета, але от чи хочуть вони подарувати їй сестричку або брата - ось в чому питання.

Дружина гумориста заявила, що конкретних планів на другу дитину немає, але раніше вони вже замислювалися про це. Вона додала, що навіть якщо Бог подарує їм малюка, їхньому щастю не буде меж.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Як Бог дасть, так і буде. Але ми не проти і хотіли б", - сказала Вікторія Ткач.

Після їх донька Єлизавета втрутилася в розмову і заявила, що хоче сестру.

Нагадаємо, Вікторія Ткач воскресила спогади з мирного минулого і зізналася, як сильно сумує за чоловіком: "Сила любові безмежна"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала дорослий вчинок своєї доньки: "Душа навиворіт, коли розумієш"

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розповів, як його ледь не збив винищувач: "Мало не вср*вся"