Середа, 8 червня 2022 року, збірна України продовжує грати у футбол після образливої поразки Уельсу у фіналі стикових матчів, після якої ми могли потрапити на Чемпіонат світу-2022.

Тоді, як багато хто з вас пам'ятає, Андрій Ярмоленко забив образливий автогол. Однак ніхто не сумує, хлопці показали гідну гру і в майбутньому покажуть свій рівень. Головний тренер нашої команди Олександр Петраков вирішив не вписувати в офіційну заявку деяких гравців з тих, хто зараз перебуває в Дубліні, включаючи Георгія Бущана і Тараса Степаненка через травми, а також Романа Яремчука та Андрія Ярмоленка - вони відпочивають.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Склад нашої збірної виявився таким - Лунін, Попов, Бондар, Сирота, Качараба, Сидорчук, Шапаренко, Миколенко, Мудрик, Довбик і Зубков. Несподівано і дуже свіжо. Олександр Петраков шукав нових зірок у складі "молодої" української команди. І він її знайшов - в особі Тараса Качабари, який забив ближче до кінця першого тайму, але, на жаль, через невеликий офсайд гол не зарахували.

В цілому перший тайм пройшов досить добре, якщо не враховувати відсутність реалізації безлічі моментів. Наша збірна проводила дуже багато часу з м'ячем і, зокрема, біля воріт противника. Петраков змінив у перерві між таймами Олександра Зубкова на Циганкова. Не минуло й двох хвилин з початку другого тайму, як Віктор забив гол і вивів Україну вперед.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Віктор Циганков, скріншот: YouTube
Віктор Циганков, скріншот: YouTube

У другому таймі складалося враження, що відпочинок пішов на користь більше Ірландії, ніж нам. Дуже багато тривожних моментів було біля воріт України. Але все обійшлося. Хоча під кінець матчу знову активізувався "валідольний" футбол. Навіть додаткові 5 хвилин йшли проти нашої команди. Циганков мав можливість забити другий гол після шикарного пасу Шапаренка, але м'яч полетів вище воріт.

Матч закінчується з рахунком 1:0 на користь збірної України.

Нагадаємо, рефері заявив, що ФІФА спеціально не пропустили нашу збірну на Чемпіонат світу-2022: "Не буду лукавити"

Як повідомляв "Знай.ua", Влада Седан після поразки збірної України заговорила про почуття сорому: "Так, ми зупинилися в кроці, але..."

Знай.ua писав, найсильніша людина України Олексій Новіков виборов медаль, змагаючись за "планету": "Я виграю"