Лідерка гурту ONUKA подякувала правоохоронцям за самовіддану працю в умовах війни

Про це повідомив Антон Геращенко на своїй Tltgram-сторінці.

ONUKA
ONUKA

Лідерка гурту ONUKA Ната Жижченко подякувала всім працівникам Національної поліції України та оперативникам Департаменту стратегічних досліджень зі їх працю в умовах війни.

Далі співачка під трек "Це моє місто" показала в яких умовах приходиться працювати правоохоронцям у зруйнованих містах. Ці кадри пробирають до сліз.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"ONUKA трогательно поблагодарила Нацполицию и оперативников Департамента стратегических расследований за самоотверженную работу в условиях войны", - написав під відео Антон Геращенко.

Зазначимо, що з початку війни співачка підтримує українців своєю творчістю, зокрема у квітні вона виступила з оркестром народних інструментів на центральному залізничному вокзалі у Києві.

Як сказала сама виконавиця вони організували концерт для підтримки духу українців у ці тяжкі воєнні часи.

Нагадаємо, ONUKA виставила рахунок окупантам через будинок дідуся в Чернігові: "Я відбудую його знову".

До слова, старша дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала змінами: так і не скажеш, що 19 років.

Раніше ми писали, що співак Віктор Павлік вразив шанувальників рідкісним дитячим фото: "Без слів".