Відома українська телеведуча Катерина Осадча продовжує говорити з народом на тему №1 останні 3 місяці - війна в Україні. Цього разу зайшла мова про хворобливі спогади.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка говорить з шанувальниками на тему війни, і допомагає все тим, хто цього сьогодні потребує.

Цього разу Катерина Осадча давала інтерв'ю для польського телебачення, де розповіла про смерті мирних жителів, постійні обстріли з боку росіян, як українці об'єдналися в одне ціле. І ось, з кожною розповіддю приходить велике усвідомлення того, як це все жахливо.

Ми всі намагаємося продовжувати жити далі. Робота, справи, зустрічі відволікають від подій на фронті, проте потім, подібні інтерв'ю знову роблять боляче. Спогади, які залишаться з нами на все життя.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
"Сьогодні згадала Сашу, маленького нашого ангела, який не дістався до берега човном, тікаючи від окупантів і плакали разом з журналісткою... Плачу від того, яка несправедливість все це і чому діти повинні залишатися без батьків, чому батьки повинні залишатися без ніг, чому наші люди залишають без житла ... це усвідомлення - нестерпний біль всередині і сльози течуть самі собою...",

- йдеться в повідомленні під постом.

Катя Осадча, скрін з instagram
Катя Осадча, скрін з instagram

У передплатників жінка вирішила поцікавитися, як вони справляються з хворобливими спогадами, повертають себе до життя, і порадою практично відразу поділилася хореограф Ілона Гвоздьова.

"Особисто я намагаюся звільнятися від болю і страху танцями, вони як емоційні ліки, також намагаюся докласти всіх зусиль, щоб зробити дітей і учнів, яких продовжую тренувати хоча б трохи щасливіше і на мить відвернути від жахливих новин".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Катя Осадча вказала на головний "талант" Сергія Лазарєва

Раніше повідомлялося, що Катя Осадча розширила можливості з пошуку зниклих українців

Також, Катя Осадча згадала, як бігла від війни з дітьми на руках і прощалася з батьком, не знаючи, чи побачаться вони знову