Відомий український співак Володимир Дантес похвалився несподіваним ривком у творчості. Він поділився в сторіс на сторінці в соціальній мережі instagram коротеньким роликом і дуже заінтригував шанувальників.

Володимир Дантес активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться з шанувальниками фото і відео як з особистого життя, так і кадрами, пов'язаними з творчою діяльністю.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Цього разу артист вирішив похвалитися новою піснею і зняв коротенький ролик, перебуваючи в студії, де кипить робота над нею.

"Коли включив камеру, щоб похвалитися піснею, але у саундпродюсера інші плани", - підписав ролик співак.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Володимир Дантес зізнався, що тільки недавно почав освоювати англійську мову, але вже вирішив, що нова пісня буде саме на ньому.

"Тільки почав вчити англійську і вже пишу пісню. Ну а що?",- поділився артист.

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто відзначити, що це у своєму роді ривок у творчості для Дантеса, адже до цього він співав виключно російською мовою і тільки недавно зважився записати пісню українською, а тепер освоює нові кордони.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук зачарувала виглядом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".

Також наш портал інформував, Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Крім того, наш портал писав, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."