Відома українська співачка Оля Полякова захопила виглядом в розкішній сукні зі сміливим декольте і показала, як весь цей час допомагає Україні. Яскравими кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Оля Полякова розповіла, що її благодійний тур в США вже закінчився і поділилася яскравими кадрами з виступу. Співачка виступала в різних образах, зокрема і досить пікантних. Вона зазначила, що на концерти приходили, як українці, так і американці і завдяки їм вдалося зібрати гроші, велика частина з яких буде спрямована на допомогу ЗСУ.

Оля. Полякова. Фото: скрін youtube
Оля. Полякова. Фото: скрін youtube

Полякова додала, що кожен українець зараз мріє про завершення війни, щоб повернутися додому. За її словами, якщо весь світ буде пам'ятати і говорити про те, що відбувається в Україні, то мир обов'язково настане.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Де б ми не були, скільки добра не бачили і що б не їли, ми всі хочемо одного - повернутися додому! Нехай буде Україна, нехай буде перемога, нехай буде мир якомога швидше. Якщо весь світ цього проситиме, то Бог нас обов'язково почує!",- написала співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Саліванчук зачарувала краєвидом у розкішній вишиванці та поділилася переживаннями: "Біль у серці".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.