Гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий підняв українцям настрій влучною пародією на брифінг Міноборони рф, де постійно хизуються вигаданими "перемогами". Ролик артист опублікував на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Юрій Великий підкорив безліч сердець своїми неймовірними пародіями на безліч відомих осіб. протягом всієї війни він не закинув займатися гумором і продовжував викликати посмішки на обличчях українців.

Юрій Великий. Фото:  Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Так, цього разу гуморист спародіював щоденний брифінг Міноборони рф, на якому продовжують невпинно хвалитися вигаданими "перемогами" в Україні. Юрій Великий показав, як міг би виглядати "звіт" російського відомства, якби там говорили тільки правду про те, що відбуваються в лавах їх армії.

Юрій Великий. Фото: скрін youtube
Юрій Великий. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"В ефірі щоденний бредінг, ой, брифінг Міністерства оборони Російської Федерації. Як повідомлялося раніше, спецобсерація, вибачте, спецоперація проходить за планом. І цей план повністю втратити боєздатність російської армії", - спародіював представника Міноборони РФ Юрій Великий.

Раніше інформаційний портал Знай писав, Тарас Тополя з "Антитіла" розповів, як ледь не залишив Alyosha вдовою з трьома дітьми: "На щастя, в ціль ракета не влучила".

Також ми повідомляли, Слава Камінська, сидячи в Нідерландах, заїкнулася про бажання почати все з чистого аркуша: "Подув вітер змін".

Крім того, ми повідомляли, Макс Барських розповів про складні дні, які він пережив заради України: "Ми впоралися".