Відомий український музикант і поет Сергій Жадан побував у бійців ЗСУ на передовій і ледь не потрапив під ворожий обстріл. Деталями з поїздки він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан розповів, що побував на передових позиціях українських захисників, які знаходяться на території Харківської області. Він привіз їм багато корисних речей, зокрема їжу та одяг. Музикант зазначив, що бійці дуже добре обжилися в польових умовах і мають все необхідне завдяки допомозі українців.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

"Побут у хлопців організований, всюди чисто і прибрано, бійці швидко обживаються в польових умовах. Приємно бачити, як вони одягнені, взуті і напаковані – завдяки вам, багато в чому", - розповів Жадан.

Також музикант зазначив, що під час спілкування із захисниками ледь не потрапив під ворожий обстріл. Раптово снаряди почали вибухати зовсім близько від позицій ЗСУ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Селище порожнє. Вулицями ходять хіба що коти. Пси навпаки прибиваються жити до військових, так їм спокійніше. Поки говорили з хлопцями, почало десь неподалік падати. До Харкова повертаєшся, як у великий, трохи побитий, але гостинний дім", - поділився музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Ірина Білик розповіла про свою дружбу з Філіпом Кіркоровим: "Я більше не вірю".

Також наш портал інформував, дружина Бєднякова поскаржилася на несправедливість природи, порівнявши жіночі і собачі груди: "Приречена все життя сосками пупок чухати".

Крім того, ми писали, продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк показав дитячі фото з сімейного архіву.