Ви може бути пам'ятаєте такого українського шоумена, сценариста, резидента Comedy Club і учасника "Дуету Чехова" Антона Лірника.

Однак точно його не бачили протягом останніх місяців і, можливо, навіть років. Тому ми і розберемо питання, куди ж він пропав і чому продовжує боягузливо мовчати про війну.

Андрій молочний та Антон Лірник, фото: miraman
Андрій молочний та Антон Лірник, фото: miraman

Лірника українці ще спостерігали в декількох сезонах, в ролі журі гумористичного шоу "Ліга сміху". 3 місяці тому він записав боязке звернення до президента... рашистской федерації. Цей боягуз дозволив собі назвати путлера Володимиром Володимировичем.

"Я до вас ніколи не звертався, але звертаюся саме до вас, тому що тільки ви можете допомогти. У багатьох українських містах гуманітарна катастрофа, але я говорю конкретно про маленьке місто Волноваха", - згодом він щось говорив про зелений коридор, але це нецікаво.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Користувачі в Інтернеті пояснили, в чому справа. Виявляється, Антон Лірник ще кілька років тому переїхав жити до рашистів, а з початку війни говорив, що Україна сама винна в тому, що зараз відбувається. А до цього він росіянці Валерії розповідав про те, що у нього померла дочка.

- В особистому житті всяке бувало-випробування доля підкидала.

- Два офіційних шлюби, два неофіційних. Двоє дітей і була ще старша дочка, яка померла. Трагедій в житті вистачало.

- Втратити дитину це, напевно, найстрашніше, що можна уявити для батьків.

Нагадаємо, Катерина Осадча заявила, що саме Кіркоров "заткнув" Ані Лорак рот про війну: "Багато про це думала"

Як повідомляв "Знай.ua", Алла Пугачова відповіла росіянам, що сипали образами на її адресу: "Чим нижче інтелект..."

Знай.ua писав, чоловік Корольової Тарзан насмішив американців китайцями: "Заклейте Байдену рот"