Ірма Вітовська - відома українська актриса театру і кіно, Заслужена артистка нашої країни, що отримала найбільшу популярність завдяки головній ролі в серіалі "Леся+Рома".

Зовсім недавно в рамках "Зіркового шляху" з нею вийшло 40-хвилинне інтерв'ю, в якому вона проговорила зі співрозмовницею на безліч цікавих тим, включаючи пояснення того, що вона робила в Італії, про важливість історії, Україну в російському кінематографі і так далі. Під самий кінець інтерв'юер запитала - чи вірить Ірма, що перемога вже зовсім скоро настане. І такі відповіді з позитивним початком потрібно фіксувати, щоб не сумувати, поки на фронті наші воїни віддають свої життя за нашу свободу і незалежність.

Ірма Вітовська. Фото: скрін youtube
Ірма Вітовська. Фото: скрін youtube

- Пані Ірма, вірите, що скоро вже перемога?

- Вірю, я вірю, що ми будемо в Криму скоро, скоро - це час для війни дуже розтяжна, але ми з вами це витерпимо. Втома Західної Європи нам можлива тільки в одному, поки вони не розуміють, що ми Інші, поки ми не викинемо цього братства. Тому що, слов'янських народів насправді не троє, а 12. Якщо порахувати... поляки теж слов'яни, чехи, словаки, словени, хорвати, серби, чорногорці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"
Ірма Вітовська, фото з телеканалу "Україна"

"Дуже красива жінка. Виявляється, ще й дуже мудра, розумна, надійна...", "Пам'ятаю вашу розповідь про важкий період у Вашому житті після 2014 року, коли ви робили ляльки-мотанки, але більше не знімалися в росії", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, актриса Ірма Вітовська підібрала круті слова для українських зірок, які тепер у росії: "Кожен знає свої брудні труси"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірма Вітовська розповіла, як встигає збирати гроші для ЗСУ, підтримувати біженців і викладати студентам: "Було пріоритетом"

Знай.ua писав, зірка "Леся+Рома" Ірма Вітовська змушує сина Ореста цінувати Україну і безпеку: "Наші воїни вирішують майбутнє"