Відомий український телеведучий Григорій Решетник вирішив висловитися стосовно війни в Україні. Зокрема, мова пішла про людей, які продовжують жити, і шукають оптимізм навіть у такий складний час.

Саме цій темі він присвятив ролик, який опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є.

Без позитивних емоцій людина довго не зможе прожити, тому, навіть під час війни потрібно намагатися радіти тому, що у вас є. Саме за це зараз і борються Збройні Сили України на полі бою.

"Ми повинні налаштовуватися на оптимізм. Ми повинні шукати речі, які нас надихають, і займатися тими речами, які виходять у нас найкраще" - говорить Григорій Решетник.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Однак, як він сам зазначив далі, Це абсолютно не означає, що всі забули про війну і розслабилися. Всі пам'ятають ці жахливі події, які відбуваються в Україні.

Григорій Решетник, фото: Instagram
Григорій Решетник, фото: Instagram

Кожен українець зараз повинен направити свої сили на допомогу українським воїнам, а також людям, які опинилися в скрутному становищі. Але і про своє життя забувати зовсім не варто. Україна обов'язково знову стане вільною, і це лише питання часу.

"Ми ніколи не втомимося, і ніколи не упустимо руки. Тому що Україна вільна і незалежна. Не дочекаєтеся" - підсумував Григорій Решетник.

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник зайняв місце Олексія Арестовича і перестав спати

Раніше повідомлялося, що Григорій Решетник заявив, що війна вплинула на життя не тільки простих людей, а й зірок

Також, Григорій Решетник розповів, про новий сезон шоу "Холостяк": Алекс Топольський вже не в моді, тепер тільки військові