Анна Кошмал та інші актори, з якими вона працює вирішили допомогти ЗСУ у незвичний спосіб

Про це акторка повідомила на сторінці в Іnstagram.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Разом зі своїми колегами - акторами вона розповіла, що започаткували нову ініціативу - благодійний розпродаж особистих речей акторів. За отримані кошти они планують купити 5 карет швидкої допомоги для ЗСУ.

"Друзі, ми з колегами влаштували аукціон! Тепер ви зможете придбати особисту річ вашої улюбленої зірки✨", - підписала відео Анна.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Вже з'явились перші лоти, самий дорогий з них - це марки з російським кораблем, його виставила актриса Валерія Ходос за 5000 грн. Інша колега, актриса Ліза Зайцева продає футболку, яку купила в Івано-Франківську. Вона унікальна тим, що пошита у вигляді прапора Україні із синьої та жовтої тканини.

А актор Влад Никитюк, який зіграв головну роль у спортивній драмі "Правила бою" виставив на продаж боксерські рукавиці та підписав їх :"Твій дух - твоя зброя".

"Наша мета придбати 5 карет швидкої допомоги для ЗСУ, вартість кожної машини 10k€! Тож всі 100% отриманих кошт з аукціону йдуть на збереження життя наших дорогих захисників", - написала Кошмал.

У коментарях шанувальники підтримали акторів, а в одному написано:

"Гарну справу придумали"

Яку особисту річ продає Анна Кошмал поки невідомо, її лот ще не з'явився.

Нагадаємо, Анна Кошмал зі "Сватів" пішла в ліс і поскаржилася на прогалини в пам'яті: "Дивний коктейль почуттів".

До слова, Анна Кошмал зі "Сватів" розповіла, як переосмислила життя за три місяці війни: "Я вже ніколи..."

Раніше ми писали, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал погрілася під київським сонцем: "Тисячі щасливих спогадів"