Відомий український гуморист, а також зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий дав невелике інтерв'ю славі Дьоміну. Там він розповів про свої політичні амбіції, і як з командою дають концерти на передовій.

Опубліковано 10-хвилинне інтерв'ю на YouTube-каналі "Люкс ФМ", де не змінним ведучим є Слава Дьомін. Поговорили чоловіки про війну, про пародії на Зеленського, і чим збираються зайнятися після перемоги.

Юрій Великий. Фото:  Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

Не обійшли стороною вони і Політику. Інтерв'юер запитав у коміка, чи не збирається він піти по стопах свого колишнього колеги, і стати політиком. Відповідь була однозначною.

"Мені жодного разу не пропонували піти в політику. Я не хочу цим займатися. Я хочу займатися творчістю, гумором, тим, до чого у мене лежить душа. Що мені там робити? Що я можу там запропонувати. Я знаю, що моє місце зараз тут, піднімати бойовий дух нашим бійцям, нашим громадянам" - розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз вони з командою їздять з туром по Україні. За цей час вони дали вже 78 концертів, і за день можуть відвідати відразу два-три напрямки, чим безмірно пишаються. Все це вони роблять заради майбутнього нашої країни, і щоб дати мотивацію військовим.

Юрій Великий, скрін з відео
Юрій Великий, скрін з відео

Після війни Юрій Великий збирається насамперед виспатися. Цього вкрай не вистачає.

"Я напевно сяду за кермо, і поїду по всім своїм друзям, які живуть в Києві, які знаходяться в інших містах. Я поїду обійняти всіх, побачити, порозмовляти, поділитися враженнями. Ну і звичайно ж, нап'ємося" - продовжив артист.

Нагадаємо, що Юрій Великий з "Квартал 95" висміяв хаотичну видачу повісток в рф

Раніше повідомлялося, що Пікалов і Великий з "Кварталу 95" підготували сюрприз для українців

Також, зірка "Кварталу 95" Юрій Великий записав нове звернення Януковича до українців