Ім'я Євгена Кошового ні для кого не нове - чоловік є дуже відомим гумористом, учасником "Кварталу 95" і кращим другом президента України Володимира Зеленського.

Коли Володимир Олександрович прийшов до влади, його місце всюди зайняв Євген - бо потрібно було продовжувати вести проекти і так далі. На початку червня 2022 року, на четвертий місяць повномасштабної війни проти рашистів, "Українська правда" випустила 30-хвилинне інтерв'ю з Кошовим, в якому були озвучені цікаві думки і нова інформація. Євгену дуже важко при обговоренні питання Луганської області, де він провів своє свідоме життя.

Євген Кошовий. Фото: скрін youtube
Євген Кошовий. Фото: скрін youtube

- Коли вісім років тому росіяни почали заходити в Луганську область, що ти тоді думав?

- Я сподівався на слова тодішнього президента, що все закінчиться дуже швидко. Не сталося, не вийшло, складно все це. Там залишилися "друзів", які говорили... їх просто купили за гроші, щоб говорили "путін, введи війська". Я кажу: "Ти що, кінчений?" Однокласники мої.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram
Ксенія Кошова з Євгеном. Фото: Instagram

Справа в тому, що в тимчасово окупованому Алчевську був похований його батько. Євгену навіть не вдалося потрапити на його похорон, що відбулися після початку війни в 2014 році.

Нагадаємо, "Одне питання. За що?": дружина Євгена Кошового з "Кварталу 95" Ксенія показала жах війни

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Квартал 95" Євген Кошовий посміявся з "експертів", які знали, як запобігти війні: "Голосуй за Порошенка"

Знай.ua писав, "Квартал взагалі охе**в і на війну по блату": Євген Кошовий розповів, як Олександр Пікалов записувався в армію