Українська актриса і зірка романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина показала свою опору і головну любов. Яскравим знімком вона поділилася в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина приділяє чимало часу соцмережам і на регулярній основі ділиться з шанувальниками новими фото і відео як з особистого життя, так і з роботи.

Ксенія Мішина. Фото: Instagram
Ксенія Мішина. Фото: Instagram

Так, цього разу актриса показала найголовнішого чоловіка в житті, який ніколи не відмовиться від неї і підставить плечі допомоги - свого сина Платона. На Селфі Ксенія Мішини ніжно притулилася до сина, обійнявши рукою.

"Мій хлопчина", - лаконічно підписала фото актриса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Скрін instagram
Скрін instagram

Варто відзначити, що Ксенія Мішина довгий час приховувала особу батька свого 9-річного сина. На початку 2022 року в інтерв'ю вона все-таки зізналася, що його звуть Олександр і додала, що він ніколи не бачив хлопчика, оскільки ніколи не виявляв інтересу до життя Платона. Також вона зазначила, що з колишнім чоловіком має досить натягнуті стосунки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Андрій Рибак з "Холостячки" різко висловився на адресу Макса Коржа, який заспівав про дружбу українців і росіян: "Та пішов він на*уй".

Також наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Тарас Цимбалюк присоромив Євгену Лозу за мовчання під час війни: сказала, що не хоче ризикувати через хворобу мами.

Крім того, наш портал інформував, Надя Дорофєєва показала захист дітей очима української художниці, скільки біди принесла рф в українські сім'ї: "Неможливо виміряти..."