Відома українська співачка Надя Дорофєєва зворушилася непростою долею юної українки, яка постраждала від війни. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва виступила разом 13-річною українкою в Іспанії на благодійному матчі "Динамо". Співачка зазначила, що на долю дівчинки довелося вже багато випробувань. Під час ворожих обстрілів вона отримала поранення і кілька тижнів прожила з металевим уламком у скроні.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Дорофєєва захопилася дівчинкою, адже незважаючи на пережите вона демонструє неймовірну силу, і бажання жити. На виступі вона акомпанувала на гітарі, поки співачка виконувала свою пісню.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сьогодні у мене був особливий виступ – виступ поруч з дуже сильною дівчинкою, якій всього 13 років і нещодавно під час обстрілів рідного дому в Миколаївській області була поранена металевим уламком, який залишався в її скроні впродовж декількох тижнів... Софійка – неймовірний приклад сили і бажання жити мирне прекрасне життя, щодня розвиватися, не втрачаючи ні дня і цінуючи кожну мить", - поділилася співачка.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч показав жахи, які творили окупанти під Черніговом: "27 днів у підвалі місцевої школи".

Також наш портал повідомляв, Оля Полякова блиснула запаморочливим декольте і показала, як наближає перемогу України: "Бог почує".

Крім того, наш портал інформував, Макс Барських не стримав емоцій по поверненню додому і розповів про мрію: "Чути дитячий сміх".