Відомий український музикант Сергій Бабкін вирішив розлучитися з дорогою річчю, щоб допомогти бійцям ЗСУ, які стоять на передовій. Про це він розповів на сторінці в instagram.

Сергій Бабкін розповів, що обожнює інструменти, які мають свою історію і сам має в колекції чимало таких. Він показав, гітару, з якою виступав і продовжує виступати в США, але готовий віддати новому власнику після закінчення туру. Музикант зазначив, що інструмент не його, але має багату історію і автентичний зовнішній вигляд.

Скрін, Instagram Бабкін
Скрін, Instagram Бабкін

"Обожнюю інструменти з історією. У мене всі такі, про кожного можу розповісти що-небудь цікаве. Але зараз не про це.
Ця гітара має свою власну історію життя, яскраву і неповторну", - поділився Бабкін.

Сергій Бабкін зазначив, що гітару зможе отримати той, хто до кінця його туру запропонує найвищу суму. Всі гроші підуть на допомогу ЗСУ, а новий власник зможе насолодитися грою на справжньому "витворі мистецтва".

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

"По-перше, це Мартін Custom X1 Drethnouth. По-друге, це витвір мистецтва, тому що на лицьовій стороні її листи робота американського художника. По-третє, це такий же боєць артфронту і рятівник людських життів в Україні, яким зараз обов'язково потрібна наша допомога", - зазначив музикант.

Раніше Знай повідомляв, Анатолій Анатоліч показав жахи, які творили окупанти під Черніговом: "27 днів у підвалі місцевої школи".

Також наш портал писав, Оля Полякова блиснула запаморочливим декольте і показала, як наближає перемогу України: "Бог почує".

Крім того, ми повідомляли, Максим Девізоров з "Перші ластівки" пішов по стопах Андрія Хливнюка і Тараса Тополі: "Страх є завжди".