Анастасія Заворотнюк - відома російська актриса, телеведуча і співачка, яка зіткнулася в останні роки з жахливою хворобою - в жовтні 2018 року у неї діагностували пухлину головного мозку.

Хвороба стала важким випробуванням як для знаменитості, так і для її сім'ї. Але повернемося трохи в минуле. Спочатку на чотири роки тому, до президентських виборів у рашистів - тоді Анастасія увійшла до складу руху, на підтримку путлера. З цим закінчили-рухаємося до 2004 року... тоді на екранах вперше вийшов телесеріал "Моя прекрасна няня", в якому Заворотнюк зіграла головну роль.

Анастасія Заворотнюк. Фото: скріншот youtube
Анастасія Заворотнюк. Фото: скріншот youtube

Дії проходили в Москві, а її персонаж - Віка Прутковська - якщо згадати, до п'ятнадцяти років жила в Маріуполі.

Ну і куди ми летимо?

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

— В Маріуполь.

Шо? У сестрички взяла, на вечір, а вона, шоб ви знали, міс-99.

Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео
Анастасія Заворотнюк і Валерій Гаркалін, скріншот з відео

Тепер Маріуполь повністю зруйнований російськими військовими, жити там ніде... у місті справжня катастрофа. А серіал "Моя прекрасная няня" лише ще одне нагадування, як росіяни виставляли українців у своїх проектах протягом багатьох років, навіть десятиліть. Всі персонажі дурнуваті, над ними сміються, але тепер саме над росією сміється весь світ.

@rebroova

#voiceeffects #мариуполь #маріуполь #українапереможе

♬ Strike Fidel - DJ Infinity

Нагадаємо, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк нарешті зважилася, мами давно не видно: "В результаті віддуваюся я"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка Анастасії Заворотнюк кинула маму в росії і втекла в Дубай: оселилася в розкішному номері

Знай.ua писав, донька онкохворої Заворотнюк Анна влаштувала відпустку на Таїланді, промовчавши про війну в Україні: "Навіть не думала"